PROGRAMMA
Nieuwsbrief
Naam: E-mail:
Aanmelden voor nieuwsbrief

Nu te zien in de bioscoop
Seymour Swede Levov, in zijn high-school dagen atleet en nu succesvol zakenman, is getrouwd met voormalige beauty queen Dawn. Zijn leven komt op zijn kop te staan als hun dochter Merry wordt beschuldigd van een terroristische aanslag en vervolgens spoorloos verdwijnt.

Geschikt vanaf 12 jaarBevat geweldBevat enge scenesBevat grof taalgebruik
Lengte: 1:48:00

De schilder Paul Cezanne en de schrijver Emile Zola zijn beste vrienden sinds hun kinderjaren. Ze delen alles: hun dromen, twijfels en liefdes.

Geschikt vanaf 6 jaarBevat geweldBevat grof taalgebruik
Lengte: 1:58:00

In Pursuit of Silence is een cinematografische luisterervaring, paradoxaal genoeg een verrassend muzikale film die je oren doet spitsen en je de tijd geeft om stil te staan bij stilte.

Geschikt voor alle leeftijden
Lengte: 1:21:00

Loving vertelt het waargebeurde verhaal over de moed en vastberadenheid van Richard en Mildred Loving, een blanke man en een Afro-Amerikaanse vrouw uit de staat Virginia die verliefd werden en in 1958 trouwden.

Geschikt vanaf 12 jaarBevat discriminatie
Lengte: 2:03:00

Als de jonge violist Laerte zijn kans op een positie in het symphonieorkest van S?o Paolo verknald heeft, is het enige werk dat hij kan vinden de baan van een muziekleraar in een sloppenwijk.

Geschikt vanaf 12 jaarBevat enge scenesBevat grof taalgebruik
Lengte: 1:42:00

In deze spookachtig spannende film maken we kennis met de elfjarige Tom. Hij is nogal bang aangelegd. Dat wordt er niet beter op als hij thuis in de kelder een spook ontdekt.Geschikt vanaf 6 jaarBevat geweld
Lengte: 1:45:00

In dit controversi?le verhaal achter de oprichting van McDonald?s speelt Michael Keaton de rol van Ray Kroc, een mislukte deur-aan-deurverkoper van milkshakemachines.

Geschikt voor alle leeftijden
Lengte: 1:55:00

Manchester by the Sea vertelt het verhaal van de familie Chandler, een arbeiders gezin uit Massachusetts.

Geschikt vanaf 12 jaarBevat geweldBevat grof taalgebruik
Lengte: 2:18:00

Het klassieke verhaal en de geliefde karakters uit de originele animatiefilm Beauty and the Beast komen op 29 maart 2017 opnieuw tot leven. Disney nodigt je uit voor de spectaculaire live-action versie van Beauty and the Beast.


Geschikt vanaf 12 jaarBevat geweldBevat enge scenes
Lengte: 2:09:00

In Ghost in the Shell is Scarlett Johansson te zien als Major, een unieke combinatie tussen mens en cyborg die deel uitmaakt van de speciale eenheden.


Geschikt vanaf 12 jaarBevat geweld
Lengte: 1:47:00

Avonturenfilm over vijf doodgewone tieners die unieke krachten krijgen en de Power Rangers worden


Geschikt vanaf 12 jaarBevat geweldBevat grof taalgebruik
Lengte: 2:12:00

In een stad die bewoond wordt door dieren, wordt een talentenjacht georganiseerd door de koala Buster Moon.Geschikt vanaf 6 jaarBevat enge scenes
Lengte: 1:55:00

In dit nieuwe animatie-avontuur van de Smurfen vindt Smurfin een mysterieuze landkaart die naar het Verloren Dorp leidt.


Geschikt vanaf 6 jaarBevat enge scenes
Lengte: 1:30:00

In dit nieuwe animatie-avontuur van de Smurfen vindt Smurfin een mysterieuze landkaart die naar het Verloren Dorp leidt.


Geschikt vanaf 6 jaarBevat enge scenes
Lengte: 1:30:00

Jamie Dornan en Dakota Johnson zijn terug als Christian Grey en Anastasia Steele in de nieuwe spraakmakende film Fifty Shades Darker, gebaseerd op het tweede boek (Vijftig Tinten Donkerder) van de bestselling boekenreeks van E L James

Geschikt vanaf 16 jaarBevat sex scenesBevat grof taalgebruik
Lengte: 2:07:00

In de geest van de zorgeloze pret die De LEGO? Film tot een wereldwijd fenomeen maakte, speelt de zelfbenoemde leider van dat gezelschap ? LEGO? Batman ? nu de hoofdrol in zijn eigen bioscoopavontuur.Geschikt vanaf 6 jaarBevat geweldBevat enge scenes
Lengte: 1:52:00

Tuintje in mijn Hart is een avontuurlijke, emotionele rollercoaster onder de hete Surinaamse zon!


Geschikt vanaf 6 jaarBevat geweldBevat grof taalgebruik
Lengte: 1:51:00

Warner Bros. Pictures en Legendary Pictures brengen een nieuw verhaal over de oorsprong van de mythische Kong op het grote scherm, Kong: Skull Island.Geschikt vanaf 12 jaarBevat geweldBevat enge scenesBevat grof taalgebruik
Lengte: 2:05:00

In dit ongelofelijke, maar waargebeurde verhaal kruipt Oscarwinnaar Matthew McConaughey in de huid van Kenny Wells, een zakenman die dringend een nieuw succes nodig heeft.


Geschikt vanaf 6 jaarBevat geweldBevat grof taalgebruik
Lengte: 2:10:00

Als de zeer aantrekkelijke schoenenverkoopster Brigitte met een beroerd manuscript bij uitgeverij Goudemondt aankomt, zien de broers Marc en Boudewijn direct mogelijkheden.Geschikt voor alle leeftijdenBevat grof taalgebruik
Lengte: 1:42:00

Hugh Jackman is terug als Wolverine!Geschikt vanaf 16 jaarBevat geweldBevat grof taalgebruik
Lengte: 2:28:00