PROGRAMMA
Nieuwsbrief
Naam: E-mail:
Aanmelden voor nieuwsbrief

Nu te zien in de bioscoop
Een verhaal over moord en wraak, dat zich afspeelt in de Turkse gemeenschap in Duitsland en tegen de achtergrond van het opkomende extreem rechts.

Geschikt vanaf 12 jaarBevat geweldBevat enge scenesBevat grof taalgebruik
Lengte: 1:46:00

Max runt al 30 jaar een cateringbedrijf en heeft zodoende honderden feesten en partijen georganiseerd. Zo ook de bruiloft van Pierre en Helena, die trouwen in een prachtig 17e -eeuws kasteel.

Geschikt voor alle leeftijdenBevat grof taalgebruik
Lengte: 1:55:00

Slechts een paar dagen nadat hij premier van het Verenigd Koninkrijk is geworden, moet Winston Churchill (Gary Oldman) meteen een van zijn zwaarste beproevingen doorstaan.

Lengte: 2:05:00

De gerespecteerde schooldirecteur Frederik wordt gearresteerd en beschuldigd van miljoenenfraude. Het blijkt echter dat hij al drie jaar een hersentumor heeft, die zijn persoonlijkheid heeft veranderd. Zijn vrouw Mia probeert hem daarom, met de hulp van advocaat Bernard, vrij te pleiten en zo haar gezin te redden.

Geschikt vanaf 12 jaarBevat geweldBevat grof taalgebruik
Lengte: 1:58:00

Loveless is een cinematografisch meesterwerk van de Russische regisseur Andrey Zvyagintsev (Leviathan, The Return) en werd bekroond met de Juryprijs tijdens het filmfestival in Cannes in 2017.

Geschikt vanaf 12 jaarBevat sex scenesBevat grof taalgebruik
Lengte: 2:07:00

Pierre, dertig jaar oud en pas afgestudeerd aan de landbouwschool, houdt melkkoeien.

Geschikt vanaf 12 jaarBevat enge scenes
Lengte: 1:30:00

Oscarwinnares Helen Mirren (The Queen) en Golden Globe-winnaar Donald Sutherland (JFK) schitteren in The Leisure Seeker, een romantische tragikomedie van de Italiaanse regisseur Paolo Virz? naar de gelijknamige bestseller van Michael Zadoorian.

Geschikt vanaf 6 jaarBevat geweldBevat enge scenesBevat grof taalgebruik
Lengte: 1:52:00

De transseksuele Marina en haar twintig jaar oudere vriend Orlando zijn verliefd, gelukkig en bezig een gezamenlijke toekomst op te bouwen. Maar wanneer hij plotseling komt te overlijden is het leven zoals Marina dat kende plotseling voorbij.

Geschikt vanaf 12 jaarBevat geweldBevat discriminatieBevat grof taalgebruik
Lengte: 1:44:00

Disney Pixars Coco is een groot muzikaal en kleurrijk spektakel, die families uit alle generaties met elkaar verbindt en ga samen met Miquel en zijn hond Dante op een onvergetelijk avontuur naar een wereld vol knotsgekke buitenbeentjes.

Geschikt vanaf 6 jaarBevat enge scenes
Lengte: 2:17:00

Andre Rieu, bij miljoenen bekend als De koning van de wals, is een van de populairste muzikanten ter wereld. Zijn legendarische concert in Maastricht, dat jaarlijks plaatsvindt, is een van de jaarlijkse bioscoopevenementen waarnaar met ongekend enthousiasme wordt uitgekeken. En is ook dit jaar weer te zien in Gotcha! Cinema. Amore, my tribute to love is te zien op zaterdagavond 28 juli om 19.00 uur en zondagmiddag 29 juli om 15.00 uur. Beide vertoningen zijn in zaal 1 op de begane grond.

Geschikt voor alle leeftijden
Lengte: 2:25:00

Scoop, Muck en Liftie zijn er helemaal klaar voor om Bob te helpen met de grootste klus die hij ooit heeft gedaan: een dam bouwen en een oude steengroeve veranderen in een waterreservoir voor Lentestad.

Geschikt voor alle leeftijden
Lengte: 1:10:00

De 16-jarige Rhiannon leidt een typisch tienerleven. Wanneer haar vriendje Justin op een dag wat verward op school aankomt, verandert alles.

Geschikt vanaf 6 jaarGeschikt vanaf 9 jaarBevat enge scenesBevat grof taalgebruik
Lengte: 1:45:00

Maak kennis met Ferdinand: geen vechtstier, maar knuffeldier

Geschikt vanaf 6 jaarBevat geweldBevat enge scenes
Lengte: 1:54:00

In de nieuwe spectaculaire 3D-actiefilm Pacific Rim Uprising gaan de piloten van de torenhoge Jaeger-robots opnieuw de strijd aan met kolossale en allesvernietigende monsters.

Geschikt vanaf 12 jaarBevat geweld
Lengte: 2:10:00

Rikkie is eigenlijk een mus, maar hij is van jongs af aan opgevoed door ooievaars. Zodoende denkt hij dat hij er zelf ook een is.

Lengte: 1:40:00Geschikt vanaf 16 jaarBevat geweldBevat enge scenesBevat grof taalgebruik
Lengte: 1:25:00

Lara Croft is de pittige, onafhankelijke dochter van een excentrieke avonturier die spoorloos verdween toen Lara nog een tiener was. Nu is ze een jonge vrouw van 21 en heeft ze nog geen echt doel in haar leven.

Geschikt vanaf 12 jaarBevat geweldBevat enge scenes
Lengte: 2:10:00

Lara Croft is de pittige, onafhankelijke dochter van een excentrieke avonturier die spoorloos verdween toen Lara nog een tiener was. Nu is ze een jonge vrouw van 21 en heeft ze nog geen echt doel in haar leven.

Geschikt vanaf 12 jaarBevat geweldBevat enge scenes
Lengte: 2:10:00

Diep verborgen in een grot op de bodem van de oceaan leeft de eigenwijze octopus Diep, samen met een heleboel andere zeedieren.

Geschikt vanaf 6 jaarBevat geweldBevat enge scenes
Lengte: 1:34:00

Early Man is de nieuwste familiefilm uit de studio van Wallace & Gromit, Chicken Run en Shaun The Sheep.

Geschikt vanaf 6 jaarBevat geweldBevat enge scenesBevat grof taalgebruik
Lengte: 1:33:00

Jamie Dornan en Dakota Johnson zijn terug als Christian Grey en Anastasia Steele in Fifty Shades Freed, gebaseerd op het derde boek (Vijftig Tinten Vrij) van de bestselling boekenreeks van E.L. James.

Geschikt vanaf 16 jaarBevat sex scenesBevat grof taalgebruik
Lengte: 1:59:00

Ted & het Geheim van Koning Midas is een vrolijke animatiefilm met in de Nederlands gesproken versie de stemmen van o.a. Jan Kooijman (Ted) en Yvonne Coldeweijer (Sara), Pip Pellens (Tiffany), Charly Luske (Rackham), Murth Mossel (Schurk) en Ferry Doedens (Collega van Ted).

Geschikt vanaf 6 jaarBevat geweldBevat enge scenes
Lengte: 1:35:00

Jason Bateman (de Horrible Bosses films, TV-serie Arrested Development) en Oscar genomineerde Rachel McAdams (Spotlight, Dr. Strange) werken samen in de door John Francis Daley & Jonathan Goldstein geregisseerde New Line Cinema actie-komedie Game Night.

Geschikt vanaf 12 jaarBevat geweldBevat grof taalgebruik
Lengte: 1:55:00

Red Sparrow is gebaseerd op het boek van de voormalige CIA-agent Jason Matthews.

Lengte: 2:24:00

Bankier van het Verzet is het waargebeurde, onbekende verhaal van Nederlands grootste verzetsheld.

Geschikt vanaf 12 jaarBevat geweldBevat enge scenesBevat grof taalgebruik
Lengte: 2:06:00

Drie schoolvrienden keren terug naar Het Marsman College voor de reunie van hun middelbare school. Hun levens zien er 25 jaar later behoorlijk anders uit, maar 40 is het nieuwe 20 en alle mannen worden knapper naarmate ze ouder worden of toch niet?

Lengte: 1:36:00