PROGRAMMA
Nieuwsbrief
Naam: E-mail:
Aanmelden voor nieuwsbrief

Andre Rieu 2018 Concert Maastricht - Amore, My Tribute to LoveAndre Rieu, bij miljoenen bekend als De koning van de wals, is een van de populairste muzikanten ter wereld. Zijn legendarische concert in Maastricht, dat jaarlijks plaatsvindt, is een van de jaarlijkse bioscoopevenementen waarnaar met ongekend enthousiasme wordt uitgekeken. En is ook dit jaar weer te zien in Gotcha! Cinema. Amore, my tribute to love is te zien op zaterdagavond 28 juli om 19.00 uur en zondagmiddag 29 juli om 15.00 uur. Beide vertoningen zijn in zaal 1 op de begane grond.

Deze zomer draait alles om de wereld van de liefde! Amore, my tribute to love is Andres eerbetoon aan de liefde, de liefde voor muziek en voor zijn twee families: die met zijn vrouw en kinderen en die van het Johann Strauss Orkest.

Het spectaculaire concert in Maastricht vindt plaats op het prachtige middeleeuwse plein in de thuisstad van Andre, waar de maestro zich in zijn element voelt en zijn 60-hoofdige Johann Strauss Orkest samen met sopranen, tenoren en heel bijzondere gasten zijn opwachting maakt. Andre zorgt voor een onvergetelijke muzikale ervaring vol humor, plezier en emotie voor alle leeftijden.

Presentator Charlotte Hawkins van Good Morning Britain verzorgt
de presentatie, interviewt fans en geniet van de feestelijke sfeer die
werkelijk van het bioscoopscherm spat. Bovendien biedt ze een exclusief
gesprek met Andre op het moment dat hij van het podium stapt!


Links
Officiële siteTijden
ZA 28 Jul 201819:00
ZO 29 Jul 201815:00


Geschikt voor alle leeftijden

Genre
Muziek

Lengte
2:25:00

Premiere
28-7-2018