PROGRAMMA
Nieuwsbrief
Naam: E-mail:
Aanmelden voor nieuwsbrief

Huisvrouwen bestaan nietIn de komedie Huisvrouwen Bestaan Niet worden twee zussen en hun moeder gedwongen om hun verschillen aan de kant te schuiven en na te denken over het leven en huishouden dat ze voeren.

Gijsje is een jonge, ambitieuze controlfreak die niks liever wil dan zwanger worden �n carri�re maken op het reclamebureau waar ze werkt. Haar oudere zus Marjolein is getrouwd, heeft drie kinderen en is net haar baan als journalist kwijt. Haar nieuwe ambitie: schoolpleinmoeder worden. Hun boh�mienne moeder Loes heeft zich met te veel hypotheken op het prachtige familiehuis waar ze woont enorm in de nesten gewerkt. Gijsje en Marjolein vinden het idee dat ze hun familiehuis verliezen onverteerbaar en zoeken naar mogelijkheden om het te behouden. Alleen de bonus die Gijsje kan verdienen met een gouden idee voor een reclamecampagne kan hen uit de financi�le problemen helpen. Hiervoor moet zij zich met haar aantrekkelijke collega Dominique verdiepen in �de huisvrouw anno nu�; een opdracht die meer teweegbrengt dan de drie dames ooit hadden gedacht.Huisvrouwen Bestaan Niet is gebaseerd op de succesvolle theatervoorstelling �De Huisvrouwmonologen�.

Links
Officiële siteTijden
Vandaag20:15
WO 21 Feb 201820:15


Geschikt vanaf 12 jaarBevat sex scenesBevat grof taalgebruik

Genre
Komedie

Regie
Ani�lle Webster

Cast
Jim Bakkum, Eva van de Wijdeven, Jelka van Houten, Kay Greidanus, Leo Alkemade, Loes Luca, Waldemar Torenstra, Fred van Leer, Richard Kemper

Lengte
2:00:00

Premiere
21-12-2017