PROGRAMMA
Nieuwsbrief
Naam: E-mail:
Aanmelden voor nieuwsbrief

Terminator 2: Judgement Day (3D)

Terminator 2: Judgment Day, de zeer succesvolle blockbuster van James Cameron met Arnold Schwarzenegger uit 1991, komt dit jaar terug in de bioscoop. Ditmaal met een sublieme 3D-bewerking die liefhebbers en fans ongetwijfeld zullen waarderen!

Bijna tien jaar zijn verstreken sinds Sarah Connors eerste beproeving. Haar zoon John, de toekomstige leider van het verzet, is opgegroeid tot een flinke jonge kerel. Maar hun nachtmerrie is verre van voorbij. Uit de toekomst daagt een nieuw, nog dodelijker Terminator-model op. Zijn missie: John Connor uit de weg ruimen voor hij volwassen wordt. Gelukkig staan Sarah en John niet alleen in hun strijd met deze angstaanjagende Terminator.

Ook het menselijke verzet heeft namelijk een krijger naar het verleden teruggestuurd� Zijn missie: John Connor kost wat kost beschermen. De strijd voor morgen kan losbarsten...

James Cameron herwerkt Terminator 2 tot een waanzinnig 3D-spektakel in samenwerking met DMG Entertainment en StudioCanal. Arnold Schwarzenegger is op zijn best in zijn rol als de cyborg uit de toekomst in ��n van de succesrijkste sequels aller tijden.


Links
Officiële siteTijden
WO 23 Aug 201721:00


Geschikt vanaf 16 jaarBevat geweldBevat grof taalgebruik

Genre
Aktie - Sciene Fiction - Thriller

Regie
James Cameron

Cast
Arnold Schwarzenegger, Edward Furlong, Linda Hamilton

Lengte
2:30:00

Premiere
23-8-2017