PROGRAMMA
Nieuwsbrief
Naam: E-mail:
Aanmelden voor nieuwsbrief

Andre Rieu's 2017 Concert MaastrichtGeniet bij Gotcha! Cinema van het jaarlijks live opgenomen zomerconcert van Andre Rieu en zijn Johann Strauss Orkest in Maastricht.

Andre Rieu, bij miljoenen bekend als 'De koning van de wals', is een van de populairste artiesten ter wereld. Zijn legendarische concert in Maastricht, dat elk jaar plaatsvindt, is een van de jaarlijkse bioscoopevenementen waarnaar met ongekend enthousiasme wordt uitgekeken.

Het spectaculaire concert in Maastricht vindt plaats op het prachtige middeleeuwse plein in de thuisstad van Andre, waar de maestro zich in zijn element voelt en waar hij samen met zijn 60-hoofdige Johann Strauss Orkest, sopranen, tenoren en heel bijzondere gasten zijn opwachting maakt. Andre zorgt voor een onvergetelijke muzikale ervaring vol humor, plezier en emotie voor alle leeftijden. Gastheer tijdens deze presentatie van Andre Rieus concert in Maastricht is niemand anders dan Andre van Duin, die exclusief voor bioscoopbezoekers een interview met Andre Rieu houdt wanneer hij van het podium stapt.

Dit jaar is een heel bijzonder jaar. Het is namelijk precies 30 jaar geleden dat Andre Rieu zijn Johann Strauss Orkest in zijn thuisstad Maastricht oprichtte. Van een ontwikkeling heeft het doorgemaakt: van een klein groepje musici die
repeteerden in het klaslokaal op de basisschool van Andr�s zoon tot stadions en concertgebouwen over de hele wereld!

Reserveer een plaats en ervaar dit spectaculaire muzikale evenement op het witte doek. Neem een kijkje achter de schermen, geniet van interviews met Andre en zijn bijzondere gasten, van muzikale favorieten en van nog veel meer - exclusief in de bioscoop.Links
Officiële siteTijden
Vandaag20:00
ZO 23 Jul 201715:00
Genre
muziek

Lengte
3:05:00

Premiere
22-7-2017